Som oberoende telekonsult tar vi fram den mest kostnadseffektiva lösningen för Ert företag utifrån Era behov och önskemål. Vår databas innehåller över 120 olika abonnemangsformer från alla de stora operatörerna på marknaden och uppdateras kontinuerligt – allt för att ge våra kunder de bästa aktuella priserna på marknaden.

Fundera på det här:

  • Önskar Ni i första hand sänka den fasta månadskostnaden?
  • Är mobiltelefonernas täckning det viktigaste för Er?
  • Söker Ni en lätthanterlig mobil växel för ökad frihet?
  • Är IP-telefoni något för Er?
  • Går många samtal till utlandet eller ringer Ni mest inom företaget?
  • Är Ni intresserade av subventionerade telefoner till Era abonnemang?

Operatörer vi utför analyser på

tre_250x50

Tre

3 är en världsledande mobiloperatör som specialiserat sig på 3G. De erbjuder både företag och privatpersoner mobil telefoni, mobilt bredband samt en rad olika mobila tjänster

I Skandinavien lanserades 3 år 2003 och företaget ägs till 60 % av Hutchison Whampoa och till 40 % av Investor. 3-gruppen har haft en stark tillväxt och våren 2011 har de närmare 30 miljoner kunder i nio länder.

Läs mer
tele2_250x50

Tele2

Tele2 erbjuder prisvärda och användarvänliga kommunikationstjänster med hög kvalitet. Tele2 erbjuder omfattande produkter och tjänster inom mobil telefoni, fast telefoni, bredband, kabel-TV och innehållstjänster.

Tele2 är verksamma i 11 länder och har 36 miljoner kunder i 11 länder. Tele2 erbjuder produkter och tjänster inom fast- och mobiltelefoni, bredband, datanät, kabel-tv och innehållstjänster.

Ända sedan Jan Stenbeck grundade Tele2 1993 har bolaget varit en tuff utmanare till de gamla statliga monopolen och andra etablerade spelare.

Läs mer
solus_250x50

Solus BC

Framgångsrika företag i dagens informationssamhälle bygger på en kunnig personal som levererar goda prestationer genom ett högeffektivt arbetssätt. För att vara effektiv och konkurrenskraftig krävs rätt arbetsverktyg.

SolusBC är framtidens kommunikationslösning som redan idag ger just det försprånget.

Genom SolusBC samordnas Era kommunikationssätt sk Unified Communications och användaren får valmöjlighet ibland gränssnitt och enheter såsom standard mobil, smartphone, SIP telefon, IP Dect och Softphone.

Plattformen erbjuder även media funktioner som SMS, Chatt, E-post, kalenderkoppling, CTI och konferensbrygga och mycket mer.  De visuella gränssnitten ger användaren kvalificerade funktioner men med ett enkelt handhavande samt god överblick som kan hanteras varhelst man befinner sig.

Läs mer
phonera_250x50

Phonera

Phonera AB fokuserar på två verksamheter riktade mot enbart företag och är organiserat i två affärsområden – Phonera Telefoni och Availo. Availo är ett varumärke som ägs av Phonerakoncernen.

Phonera skapar lönsamhet och tillväxt genom att erbjuda kostnadseffektiva och moderna kommunikations- och serverlösningar för Telefoni, Internet och Hosting.

Phonera har cirka 60 000 företagskunder och omsatte 2011 392,3 mkr. Bolaget har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Oslo.

Läs mer
TDC_logga_mini

TDC

För TDC är kommunikation viktigt. De vet att fungerande it och telekom bidrar till välmående, vilket i sin tur ger ökad effektivitet och lönsamhet.

TDC helhetssyn på kommunikationslösningar har gjort att de idag samarbetar med några av Sveriges mest framgångsrika företag och organisationer. Med TDC får du en kontakt, ett avtal. Och med vårt helhetserbjudande vinner er it-avdelning tid och lösningarna blir mer enhetliga.

Läs mer
alltele_250x50

Alltele

AllTele Allmänna Svenska Telefonaktiebolaget är en utmanare på den svenska tele- och bredbandsmarknaden. AllTele har idag en av marknadens bredaste produktportföljer för privatkunder samt små och medelstora företag,

bestående av fast telefoni, mobiltelefoni, bredband, internettjänster, TV och molnbaserade växeltjänster för företag. Allt paketerat med slutkundens behov i fokus.

AllTeles strategi är att rikstäckande och med lokala samarbetspartners leverera bredbands-, TV- och telefonitjänster till svenska hushåll och företag.

Tjänsterna realiseras i fast och mobil infrastruktur i långsiktiga avtal med valda affärspartner. Tillväxt ska ske organiskt genom ny- och korsförsäljning samt via förvärv. För att säkerställa en hög servicenivå bedriver AllTele kundserviceverksamheten i egen regi.

Läs mer
bahnhof_250x50

Bahnhof

Bahnhof grundades 1994 och är Sveriges äldsta och en av de största oberoende nationella Internetleverantörer. Vi kombinerar personlig service och lokala engagemanget med gedigen teknisk erfarenhet och kunskap.

Bahnhof är ett entreprenörsföretag som erbjuder IP-baserad kommunikations-och underhållningstjänster till konsumenter och företag i Europa. Bahnhof har hög teknisk kompetens och stödjer kunden i sitt val av lösning.

Läs mer
bredbandsbolaget_250x50

Bredbandsbolaget

Bredbandsbolaget erbjuder bredband med höga hastigheter för internetaccess, telefoni, digital-TV och andra tjänster. De har idag fler än 475 000 anslutna hushåll och företagskunder.

Därmed är de landets näst största bredbandsleverantör med 25 procent av marknaden.

I storstadsregionerna är de nummer ett. Bredbandsbolaget är också en av Sveriges största leverantörer av bredbandstelefoni med fler än 200 000 anslutna hushåll.

Vårt nät byggs ut kontinuerligt och omfattar idag 2 miljoner svenska hushåll på över 70 orter. Bredbandsbolaget är en del av Telenor, Sveriges ledande helhetsleverantör av kommunikationstjänster, såsom mobil och fast telefoni samt datatjänster.

Läs mer
dgc_250x50

DGC

DGC grundades 1987 och blev ett aktiebolag 1991. Vi är en nätoperatör som utvecklar och säljer datakommunikations-, drift och telefonilösningar i ett eget rikstäckande nät till den svenska företagsmarknaden och offentlig sektor.

Försäljningen av tjänsterna baseras nästan uteslutande på fleråriga kundavtal. Därutöver säljer DGC hårdvara som en service till kunderna.

DGCs aktie är sedan juni 2008 noterad på NASDAQ OMX Stockholm. DGCs vision är att bli erkända som den bästa leverantören av datakommunikations-, drift- och telefonilösningar till den svenska företagsmarknaden och offentlig sektor.

DGCs affärsidé är att utveckla och sälja kostnadseffektiva datakommunikations-, drift- och telefonilösningar till företag och offentliga verksamheter som värdesätter hög servicegrad och personligt engagemang.

Läs mer

Telia

Telia

Telia hjälper miljontals människor och företag att kommunicera på ett enkelt, effektivt och miljövänligt sätt genom att tillhandahålla nätanslutning och telekommunikationstjänster.

Internationell styrka och lokal förankring är kombinationen som gör dem unika och som skapar en kundupplevelse i världsklass – hela vägen från Norden till Nepal.

Det är denna kombination som alstrat banbrytande innovationer som 4G, världens snabbaste fibernätverk och möjliggjort introduktionen av 3G på Mount Everest.

Telia erbjuder deras tjänster i Norden och Baltikum, på tillväxtmarknader i Eurasien, inklusive Ryssland och Turkiet, samt i Spanien.

Sedan starten 1850 har Telia varit pionjärer inom telekommunikation. Telia var med och uppfann mobil kommunikation. De är medgrundare till GSM-systemet. De har på mindre än 20 år växt från att vara lokala operatörer till att vara Europas femte största koncern.

Och i framtiden kommer Telia vara hängivna deras mission att ständigt driva informationssamhället framåt och att alltid ta deras kunder steget längre.

Läs mer

I am text block. Click edit button to change this text.