mobil

När Telia Stänger ner ISDN duo Öppnas nya möjligheter för en effektivare växellösning.

Telia stänger ner tjänsten ISDN-duo i december 2014 och redan från april är de stopp för kompletteringar och flyttar av befintliga kunders abonnemang.
Vill ni ha kvar er växel eller byta ut ISDN duo hjälper Teleekonomi er med kostnadsfri analys och rådgivning för en lämplig ISDN Duo ersättare. Som oberoende samarbetspartner med alla Sveriges största operatörer kan vi hitta den bästa lösningen anpassat till era behov och önskemål.

Behåll er befintliga ISDN-växel – Vi har ersättaren
För att behålla er ISDN-växel är ISDN via sip en alternativ anslutningsform. Med ISDN-gateway kopplas samtalen genom er internetanslutning istället för via telefonjacket. Detta innebär att ni inte behöver byta ut något och kan samtidigt utöka era talkanaler. Samtal via sip innebär också bättre tariffer på trafiken.

Byta till mobilväxel.
Med en mobil växel blir alla företag mer tillgängliga och effektiva. Vi är väl bekanta med alla de stora leverantörernas olika växellösningar och kan därför ta fram den bästa lösningen anpassat till era behov. Våra analytiker jämför de olika alternativen utifrån era önskemål vilket ger er en bred överblick av de bästa alternativen just för er.
Här kan du läsa mer om våra leverantörer av mobila växlar (länk)