Account Manager

Mitt namn är Tobias och jag har arbetat på Teleekonomi i 2 år. Vilket har gett mig en utvecklande och inspirerande resa. Brinner för att göra en bra affär både för mig och kunden. På Teleekonomi har jag fått verktyg till att kunna nå mina mål.

Vad går ditt jobb ut på?
Mitt jobb går ut på att skapa långsiktiga relationer med företag och hitta lösningar efter kundens behov. Oftast handlar försäljningen inte bara om produkten utan de mjuka värdena så som service osv. Eftersom telekombranschen är konkurrensutsatt gäller det att hitta och lösa ett behov för kunden. Man kan kortfattat säga att mitt arbete startar vid de första mötet och pågår till kunden väljer att byta leverantör. Jag är tillgänglig för kunden under hela processen, tycker man det är roligt med långsiktiga relationer är det ett perfekt jobb. På Teleekonomi bearbetar vi befintliga och nya kunder som vill optimera och uppdatera sin telefoni.

När började du jobba här och varför valde du Teleekonomi?
Jag hade precis avklarat en 2 årig utbildning på IHM Business School. Jag fick rekommendationer från vänner i telekombranschen och det ledde till en anställning på Teleekonomi.
Såg en möjlighet att kunna utvecklas, jag började som Trainee som sedan övergick till Account manager och idag 2 år senare arbetar jag som Senior Account Manager och är handledare för en egen Trainee. Min utvecklingskurva har gått spik rakt uppåt och jag har lärt mig otroligt mycket.

Vad är det bästa med din roll?
Att kunna skapa egna personliga mål och påverka min egna lön. Jag gillar ett högt tempo och frihet under ansvar. Vi har väldigt bra produkter att erbjuda kunden.
Telefoni är en färskvara, produkter och teknik utvecklas dagligen. Blir inspirerad av ny teknik.

Varför rekommenderar du andra att söka tjänsten som account manager?
Jag gillar att arbeta med mjuka värdena och det följer Teleekonomis upplägg i form av intern kundtjänst och support. Företaget är ett familjärt bolag som skapar personliga möten och en trygghet för kunden. För att klara min budget och mina säljresultat ger Teleekonomi mig värdefulla verktyg i form av en analysavdelning, bokningsavdelning, administration och växelspecialister. Det är unikt i denna branschen. Det finns många aktörer på marknaden men Teleekonomi särskiljer sig för att inte bara fokusera på pris för då fallerar många andra värden som jag tycker är viktiga för kunden.