dude

Fast Telefoni.

Teleekonomi erbjuder Er en kostnadsfri genomgång av möjligheterna till sänkta telefonikostnader för Ert företag. I vår databas har vi alla stora operatörers olika fasta telefoniabonnemang vilket ger Er en god överblick av marknaden.

Följande steg tar Teleekonomi tillsammans med Er

1 Befintlig struktur och behovsanalys.

Vi samlar in fakturor och uppgifter som ger oss inblick i Er nuvarande situation. Dessa kan Ni skicka till oss via e-post, brev eller fax. Tillsammans går vi igenom vad Ni önskar förbättra gällande Er telefoni, vad som är viktigt för Er och vilka tjänster Ni önskar utnyttja.

2 Sökning i vår databas.

Era uppgifter matas in i vår databas, innehållande de stora operatörernas abonnemangsformer och lösningar, och tillsammans hittar vi det som passar Era behov allra bäst. Detta kan vi även kombinera med Er fasta telefoni, mobila växlar eller IP-telefoni för att hitta den optimala lösningen för just Ert bolag.

3 Sammanställning och presentation.

Vi skickar Er en kalkyl på det vi anser vara den bästa lösningen för Er. På ett snyggt och smidigt sätt ser Ni hur många kronor och procent Ni sparar genom vår analys.

4 Uppföljning och övervakning.

Efter val av operatör och tjänster hjälper vi Er med beställningar av abonnemang och hårdvara. Vi övervakar eventuella porteringar och nybeställningar och håller Er uppdaterade med senaste nytt.